In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Cafe het Hart -

Voorstraat 10, Utrecht
Stadscafé
Cafe het Hart. Practisch op de Neude in het hart van het uitgaansgebied van het centrum van Utrecht vind je dit sfeervolle stadscafé. Vanuit het Hart ben je zo in een van de vele danscafés en disco's in het centrum.
Sfeer & interieur. Het is een gezellig klein café waar je overdag kunt lunchen en de krant kunt lezen aan een krantentafel. ’s Avonds kun je er relaxed wat drinken in een gemoedelijke en gezellig drukke sfeer.

Hip, modern, kunstzinnig, klein en druk zijn de steekwoorden om het Hart te omschrijven. In dit café komen veel vormgevers, kunstenaars, webdesigners en mensen overige mensen met een creatieve inslag. Je kunt dit terugzien in de schilderijen of foto's die er worden geëxposeerd.

In het weekend staat er zelfs een DJ te draaien, hetgeen allemaal precies in deze ruimte past, maar het er zeker niet minder gezellig op maakt. Het is overigens een vrouwvriendelijk café dus opdringerige mannen kunnen hun heil beter elders zoeken.
Telefoon: 0302319718
Cafe het Hart, Voorstraat 10, Utrecht