In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Cafe Orloff -

Donkere Gaard 8, Utrecht
Stadscafé
Cafe Orloff. Café Orloff ligt op de hoek van het Wed en de Donkere Gaard, in het midden van één van de leukste plekjes van Utrecht. Zeker in de zomer, dan zitten de terrassen hier helemaal vol en is het gezellig druk door de vele voorbijgangers.
Sfeer & interieur. Wat het Wed zo leuk maakt is dat elk café, eetcafé of restaurant een zeer eigen karakter heeft met uiteenlopend publiek. Orloff is klein en knus. Al is het Wed een echte studentenplek, in Orloff is het publiek meer uiteenlopend. Er hangt een gemoedelijke steer en het is een goede plek om in de middag, onder het genot van een cappuccino met een croissant een krantje te lezen. Voorheen was de bovenverdieping het restaurant gedeelte, maar tegenwoordig is de ruimte alleen nog te huur voor bedrijfsuitjes of andere partijen.
Geschiedenis. Vroeger zat drukkerij De Horst in dit pand. Joop, de toenmalige eigenaar, was het drukken waarschijnlijk zat en begon met twee anderen café De Twijfelaar.
Telefoon: 0302321679
Cafe Orloff, Donkere Gaard 8, Utrecht