In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Havana Utrecht -

oudkerkhof 29, Utrecht
Thema café
Havana Utrecht. Havana hoofdstad van Cuba. Iedereen die de stad heeft bezocht is getroffen door de trots van de bevolking en de vergane glorie van een stad dat door het regime in de jaren '50 zo beschadigd is. Cuba staat verder bekend om zijn heerlijke cocktails, de sigaren, de lange zwoele nachten vol swingende salsa en het lekkere eten. Dit alles vind je ook terug bij Havana in Utrecht. Authentiek en kleurrijk zoals de Cubaanse hoofdstad zelf, met alle ingrediënten om u een onvergetelijke avond en nacht te bezorgen.
Sfeer & interieur. Je waant je in Cubaanse sferen, kleurrijk en gezellig. Aan elke hoek en muur is aandacht geschonken en het is zeker een plek om eens naar binnen te gaan om eens te eten of later op de avond lekker de dansen.
Telefoon: 030-2315040
Website: http://www.havanautrecht.nl

Havana Utrecht, oudkerkhof 29, Utrecht
elke dag vanaf 17:00 uur