In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Hofman Café -

Janskerkhof 17a, Utrecht
Dans café
Hofman Café. Achter de Janskerk, op het Janskerkhof staan een paar prachtige panden. Het hoge plafond en de hoge ramen geven Hofman café een beetje een Grand café gevoel, maar dan wel een erg gezellig Grand café!
Sfeer & interieur. De sfeer is bij Hofman gewoon goed en zeer gevarieerd, simpelweg omdat er altijd wel iets anders te doen is; Iedere donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 21:00 uur kan je hier lekker dansen, zonder entree te betalen. Na het winkelen onder het genot van een hapje en een drankje onderuit op de luie banken. Vanaf het seizoen 2000/2001 spelen op het podium elke tweede maandag van de maand twee a drie combo's van de afdeling Lichte Muziek (faculteit Muziek van de HKU), onder leiding van hun docenten. Elke dinsdag tussen 21:30 - 02:00 uur kan de tango gedanst, bekeken en beluisterd worden. Dat er al zeven jaar tango wordt gedanst in Hofman mag bijna een unicum worden genoemd in Nederland. De meeste tangocafés houden het zolang niet uit. En je kan er 's avonds prima eten.
Telefoon: 0302302470
Website: http://www.hofman-cafe.nl

Hofman Café, Janskerkhof 17a, Utrecht