In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Ledig Erf -

Tolsteegbrug 3, Utrecht
Stadscafé
Ledig Erf. Aan het einde van de Oudegracht, aan de zuidkant van het centrum, begint het uitgaansleven langzaam steeds bruizender te worden. In de zomer is er buiten bij café Ledig Erf regelmating live muziek en zijn de terassen gezellig druk.
Sfeer & interieur. In 2005 is Het Ledig Erf helemaal gerestyled en heeft het een meer hip en moderne inrichting. Het publiek is uiteenlopend van alternatief tot hip en in alle leeftijden. Regelmatig komen mensen van ver om een speciaal biertje uit te proberen. Het café hoort bij de speciaalbieren-cafe's die verenigd zijn in de Alliantie van Bier Tapperijen (A.B.T.). Twaalf soorten staan er op de tap en nog eens zestig op fles. Onder het genot van het biertje van de maand, luisteren gasten naar live muziek binnen en buiten. IMet mooi weer kan je volop genieten van het enorme terras.
Geschiedenis. Deze kroeg ligt op de Tolsteeg. De naam heeft deze wijk gekregen vanwege de tol die hier vroeger betaald moest worden om de stad binnen te komen.
Telefoon: 0302317577
Website: http://www.ledigerf.nl/

Ledig Erf, Tolsteegbrug 3, Utrecht