In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Mick O'Connells -

Jansdam 3-17, Utrecht
Irish pub
Mick O'Connells. Mick O'Connells in Utrrecht is een grote Ierse pub dicht bij het Janskerkhof en de Domkerk, waar veel Engelstalige mensen komen. Je moet het wel even vinden, het ligt net in een zijstraatje van de Korte Jansstraat en het is een leuke plek om uit te gaan..
Sfeer & interieur. Het pand van café Mick O'Connells is zeer groot en bestaat uit meerdere ruimtes. Al zijn de ruimtes vrij ruim, het voelt klein en knus zoals alleen de Engelsen en Ieren hun pubs klein donker en gezellig kunnen laten voelen. Liefhebbers van Engels voetbal komen er helemaal aan hun trekken. Regelmatig worden er live Engelse wedstrijden bekeken via commerciële Engelse televisistations. U kunt er op rekenen dat de supporters in de shirts van hun team aanwezig zijn.
Keuken & kaart. Je kunt hier ook uitstekend genieten van een bord echte Ierse kost met een 'Pint of Grolsch'. En geloof mij Ieren en Engelsen weten beter dan wie dan ook wat je eten moet als je weer eens lekker stappen gaat. In de namen van de gerechten hebben ze leuke Nederlands-Engelse woordspelingen gebruikt.
Telefoon: 0302368466
Website: http://www.mickoconnels.com

Mick O'Connells, Jansdam 3-17, Utrecht