.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

Aanmelden

Welkom op de aanmeldpagina van inNederlanduit.
Hieronder vind je de gratis mogelijkheden van het aanmelden van uitgaanstips en uitgaansgelegenheden.
Even vermelding is geheel gratis, een linkje naar inNederlanduit.nl vanuit uw website wordt wel zeer gewaardeerd, maar is absoluut geen must. 

 

 Uitagenda:

  • Tip aanmelden. Om op onze uitagenda te komen met een event. Volg de aanwijzingen s.v.p. goed op zodat alles ook werkt. Je kunt later geen wijzigingen doorvoeren.

 

Vermeldingen:

  • Restaurant. Restaurants en lunchrooms kunnen zich hier aanmelden. GEEN fastfood, afhaalrestaurants of cafetaria's.
  • Café. Cafés.
  • Dansen & Podia. Disco's, Podia, Theaters en Uitgaans Clubs.
  • Winkelen. Winkels en speciaalzaken Geen webwinkels.
    Leuk & doen. Museums, souna's, attracties, pretparken, kartbanen, bowlingbanen en andere leuke uitjes. Geen seminars, clubs of verenigingen.

 

 

Link naar ons en help mee inNederlanduit groot te maken!

<a href="http://www.innederlanduit.nl">

 

LET OP: Heb je geen beschrijvingen, minder dan vier foto's of geen website, dan kunnen wij de aanvraag niet goedkeuren. Wij redigeren de tekst. De teksten op de websites gaan over het uitgaan alsof een bekende verteld. Er over een uitgaansgelegenheid gesproken in de derde persoon. Bijvoorbeeld: 'dit restaurant' i.p.v. 'ons restaurant'; 'de specialiteiten' i.p.v. 'onze specialiteiten'.