- Club LUX -

Oudegracht a/d werf 97, Utrecht
Club LUX. Club LUX is een geheel nieuwe club op een unieke plek aan de werf van de Oudegracht, in het hart van Utrecht. LUX is buiten de reguliere wekelijkse programmering ook te huur voor bedrijfspresentaties en feesten. De club heeft een capaciteit tot c.a. 450 bezoekers. De club was bij voorgaande eigenaren bekend onder de naam Shiva, Get Down en the Jam.
Sfeer & interieur. Luxe, stijlvol en volwassen. De witte bar met gekleurde LED verlichting is een echte eyecatcher waar je naast fris, bier en wijn ook cocktails en bubbels kunt bestellen. Tegenover de bar en aan het einde van de zaal kun je chillen op loungebanken met paarse kussens. De djbooth is links achterin.
Muziek. Nachtcollege met Jip Deluxe & friends. Onderricht in de muzikale aspecten van het leven middels dans, drank en funky house met een vleugje electro, vocals, disco, tribal en techhouse. Gratis toegang met studentenkaart. Vrijdag - wisselende organisaties. Zie de website of Hyves. Zaterdag enSuite on Saturday. Dé club avond voor holebi Utrecht en iedereen die daar geen probleem mee heeft. Een mix van (vocal-)house, club en electro. Toegang € 5,-. Gratis tot 24:00 uur.
Telefoon:
Website: http://www.clublux.nl

Club LUX, Oudegracht a/d werf 97, Utrecht
23:00 - 05:00 uur