In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- dB's -

Cartesiusweg 90a, Utrecht
dB's. dB's is een oefenruimtecomplex en podium gelegen in de wijk Utrecht Noord-West, op 100 meter van NS Station Utrecht Zuilen. Naast 17 oefenruimtes, beschikt dB's ook over een zaal met een capaciteit van 160 bezoekers waar bekende en minder bekende regionale, nationale en internationale bands optredens verzorgen en feesten worden gegeven door onder andere Naald & Kraak, Vieze Feesten, Nachtwacht en anderen.
Sfeer & interieur. Los en ontspannen. Gewoon lekker zitten met een biertje erbij, potje poolen of concerten en feesten bezoeken. Een grote barruimte naast de kleinere zaal. Het is een komen en gaan van muzikanten en in elk opzicht een broedplaats van muziek en cultuur.
Muziek. Varierend van helse metal, singer/songwriters, electro, rock 'n roll en rock. Kortom, een brede programmering met voor ieder wat wils.
Telefoon: 030 - 293 82 09
Website: http://www.dbstudio.nl

dB's, Cartesiusweg 90a, Utrecht
12.00 - 02.00 uur