In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Discotheek Aus der Reihe Derrick -

Voorstraat 102, Utrecht
Discotheek Aus der Reihe Derrick. Aus der Reihe Derrick is geen ‘venue’, ‘club’ of ‘studio’, maar een eerlijke discotheek, zoals een disco oorspronkelijk bedoeld is. Heimwee naar muziek waar zowaar nog in gezongen wordt? Naar je favoriete dansnummers die je nergens meer hoort? Aus der Reihe Derrick is jouw antwoord ! NIEUW OP VRIJDAG:   “AUS DER REIHE XL”       Een mix van de beste muziek uitDe 70’s, 80’s, 90’s & 00’s. Of te wel: al het lekkers van toen en nu! Derrick is “RICHTIG DUFTE DISCO” op zaterdag, of te wel Tanzen a Go Go op de lekkerste en beste muziek uit de jaren 70, 80, 90 & early 00’s. Dus Disco, Soul, Ska, New Wave, Funk, House en al het andere wat tegenwoordig valt onder het begrip ‘Dance Classics’ zal goed vertegenwoordigd zijn.
Sfeer & interieur. Via onze gardrobe op de bgg loop je via de trap onze discotheek binnen die zich in de basement bevindt. Er is een grote dansvloer met dj, een strakke bar en een speciale 'RauchZimmer', dit alles in frisse retro stijl.
Muziek. Vrijdag: 70's till NOW Zaterdag: 70's-80's-90's & early 00's
Telefoon: 030 230 0771
Website: http://www.derrick.nl

Discotheek Aus der Reihe Derrick, Voorstraat 102, Utrecht
vrijdag/zaterdag 23.00 - 05.30 uur