In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- RASA (cultuur) -

Pauwstraat 13a, Utrecht
RASA (cultuur). RASA Muziek & Dans presenteert muziek en dans uit alle werelddelen. Op het podium aan de Pauwstraat in Utrecht kunt u het hele jaar concerten, dansvoorstellingen en clubavonden bezoeken.
Sfeer & interieur. Het gebouw van RASA is een modern en sfeervol gebouw. RASA beschikt over een zeer goed geoutilleerde concertzaal, een studio, vergaderzaal, foyer en expositieruimte.

RASA is uitstekend toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Zalenverhuur: RASA heeft ruim 40 jaar ervaring met het begeleiden van muziek- en theatervoorstellingen. RASA heeft een prachtige theaterzaal van een hoogwaardige technische kwaliteit. Alle voorzieningen zijn in het gebouw aanwezig. Gezien de centrale ligging in hartje Utrecht is RASA een uitstekend bereikbare locatie.
Muziek. Omdat wereldmuziek en werelddans grenzeloos zijn bestrijkt de programmering van RASA alle denkbare genres en stijlen: van klassiek en traditioneel tot dansbaar en populair, van ritueel tot hedendaags, ge´mproviseerd, onderhoudend of avant-garde. RASA biedt een venster met uitzicht op de wereld, een plek voor ßlle mensen van Utrecht en heel ver daarbuiten, zowel voor musici en dansers als voor de luisteraar. RASA is gevestigd in een oude verffabriek. Verf wordt er niet meer geproduceerd, maar de kleur is gebleven, zowel in muziek als publiek.

RASA Muziek & Dans presenteert muziek en dans uit alle werelddelen. Op het podium aan de Pauwstraat in Utrecht kunt u het hele jaar concerten, dansvoorstellingen en clubavonden bezoeken.
Telefoon: 030-2316040
Website: http://www.rasa.nl

RASA (cultuur), Pauwstraat 13a, Utrecht
wo t/m vrij 15.00 - 18.00