In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- SPOT! -

Mariaplaats 41, Utrecht
SPOT!. SPOT! is de SPOT! in het centrum van Utrecht voor 25+ om iedere vrijdagavond te dansen en te borrelen. Zij serveren de lekkerste cocktail van classic 90's house, dance, zolang het maar vrolijke herkenbare muziek is. Iedere vrijdagavond ben je welkom vanaf 21:00 uur op de mariaplaats 42 te Utrecht, waar je in een stijlvolle omgeving lekker kan borrelen en dansen.
Sfeer & interieur. SPOT! heeft een stijlvolle, warme, en hippe uitstraling. Je kan lekker aan de bar hangen en dansen. Omdat SPOT! is opgebouwd uit 2 ruimtes kun je dus kiezen voor lekker borrelen en kletsen, of dansen met zeer goed geluid. Daarnaast kun je buiten roken onder een terrasheater.
Muziek. SPOT! serveert de lekkerste cocktail van classic '90's house en de beste dance van nu - met een gemeenschappelijke deler: herkenbare- en vrolijke muziek!
Telefoon: 0628250666
Website: http://www.spotutrecht.nl

SPOT!, Mariaplaats 41, Utrecht
vrijdagavond 21:00 - 04:01