In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Tivoli -

Oudegracht 245, Utrecht
Tivoli. Op straatniveau aan de Oudegracht valt alleen de grote hoge ingang op van een van de bekendste muziekpodia van Nederland. Samen met Paradiso in Amsterdam is Tivoli dè plek voor voor kleine concerten van grote artiesten. Door een lange, door TL verlichte gang kom je eerst het kaartjes loket tegen en ver achterin is de ingang.
Sfeer & interieur. De garderobe is ruim twee maal zo groot als de gemiddelde dansvloer in Utrechtstad. De zaal is hoog en heeft een balkon dat meestal open is voor de bezoekers. Bij de dansvloer is het podium waar vele grote namen hebben opgetreden. Om maar even te noemen: Public Anemy, Red Hot Chilli Peppers, Burning Spear, Junky XL, The Beasty Boys en ach de lijst is eindeloos.

De sfeer kan wel verschillen naar wie er optreed of wanneer er een thema-avond is geweest. Tijdens een Gothic feest heerst er een andere sfeer dan tijdens een hardcore, 80's -of reggaefeest. Over het algemeen is de sfeer meestal erg relaxed en tollerant.
Muziek. Tivoli heeft 2 zalen, op de oudegracht en in de voormalige Vrije Vloer; de Helling. Tivoli wordt ook regelmatig afgehuurd voor festivals en feesten.

Tivoli Oudegracht:
Donderdag Oudegracht: POP-O-MATIC. DJ St. Paul en vj Soundshadow different styles, different people, one love 23:00 u | € 4,- / studenten & U-pashouders gratis
Vrijdag Oudegracht: Verschillende dansavonden: Techno met Solid Grooves, Eighties Verantwoord, Drum 'n' Bass met Black Out en 90's Now
Zaterdag: De eerste zaterdag van de maand: Blue Note Trip (most danceable jazz) en De de tweede zaterdag van de maand: RAUW met resident Joost van Bellen en iedere maand andere live artiesten.

Helling:
Vrijdag: De eerste vrijdag van de maand: SHIFT drum 'n' bass, Electronation, hiphop, Acid, High Voltage. Zaterdag Helling: De eerste zaterdag van de maand: Bootyclap hiphop, funk & dancehall en De laatste zaterdag van de maand: Mo'Fyah R&B, Dancehall, Reggae en Ragga.
Telefoon: 0302311491
Website: http://www.tivoli.nl/

Tivoli, Oudegracht 245, Utrecht