In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Amisha Yoga & Awareness -

Oudegracht 259 a/d werf, Utrecht
Cursus/Seminars
Amisha Yoga & Awareness. Yogacentrum Amisha is gevestigd aan de Oudegracht, in het hart van Utrecht. Amisha biedt Kundalini Yoga aan, de Yoga van het Bewustzijn. Het is één van de oudste en meest transformerende vormen van Yoga. De lessen zijn een dynamische mix van energieke lichaamsoefeningen, ademhaling, mantra’s, muziek, meditatie en ontspanning. Amisha betekent puur en zuiver; wat je in essentie bent.

Amisha biedt naast groepslessen ook bedrijfsyoga en yoga coaching aan. Tevens worden regelmatig Yoga Workshops georganiseerd.
Geschiedenis. Kundalini Yoga bestaat al meer dan vijfduizend jaar en wordt ook wel de Moeder van de Yoga genoemd.

Kundalini Yoga is een dynamische en energieke vorm van yoga en bij uitstek geschikt voor deze tijd. De oefeningen versterken het zenuwstelsel en immuunsysteem. Je wordt vitaler, krachtiger en meer ontspannen. De meditaties maken je bewuster van jezelf, zodat je juiste keuzes kunt maken in je leven.

Kundalini Yoga is gebaseerd op de leer van Yogi Bhajan, meester van Kundalini Yoga uit India. Hij heeft eind jaren zestig de authentieke technieken van de Kundalini Yoga naar het Westen gebracht.
Sfeer & interieur. Amisha is gevestigd in een prachtige monumentale werfkelder midden in het centrum van Utrecht. De ruimte biedt met bijna 100 m2 plek aan circa 30 deelnemers. Er wordt gefluisterd dat het een van de mooiste yogacentra van Nederland is.
Telefoon: 06-45754876
Website: http://www.amisha.nl

Amisha Yoga & Awareness, Oudegracht 259 a/d werf, Utrecht
Iedere maandag, dinsdag, woensdag en donderdag 18.30-20.00 en 20.30-22.00 groepslessen Kundalini Yoga. Iedere zaterdagochtend van 9.00-10.30 groepsles Kundalini Yoga. Maandelijks Yoga Workshops op zon