In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- AR-T -

Oudegracht 347 en 353 ad werf, Utrecht
Actief
AR-T. AR-T is gevestigd aan de werf op één van de mooiste stukjes Oudegracht vlak voor de Twijnstraat. Je herkent het direct aan de tientallen houten beelden die je vanaf het straatniveau op de werf ziet staan. Een inspirerende omgeving voor een onconventioneel creatief en vooral leuk bedrijfs-of groepsuitje. Kunstenaarsduo Tim Oegema en Rikste Groenendijk laten zich leiden door hun gemeenschappelijke drijfveer; het blij maken van mensen. Tim huisvestte na het afronden van de kunstacademie zijn atelier halverwege jaren 90 in één van de werfkelders. Rikste begon na een loopbaan in de zakelijke dienstverlening samen met geliefde Tim het avontuur AR-T, niet toevallig enkele werfkelders naast het atelier van Tim.
Geschiedenis. AR-T kneedt kunst, creativiteit, en psychologie samen tot, niet alleen zinvolle, maar ook erg vermakelijke sessies. Met een geheel eigen benadering verzorgt AR-T workshops waarin groepen met hulp van Tim en Rikste schilderijen of beelden vervaardigen. Tijdens de sessies kan bijvoorbeeld teambuilding of teamontwikkeling de leidraad zijn. Als smeerolie wordt een borrel en een hapje geserveerd. Na afloop bereidt de huiskok een passende maaltijd. Of het nu een dramatische stadswandeling of een rondvaart door de grachten in een tuindersvlet is, er is in overleg veel mogelijk. Hoe dan ook, het leuke is dat de deelnemers zichzelf met de groep vermaken waarbij AR-T dé ideale omstandigheden schept.

Aan tafel !

 

Net als op uw verjaardag stelt u zelf het menu samen waarbij wij uiteraard zullen adviseren.  Wij zijn thuis in de keuken van diverse landen en maken daar spannende combinaties van. Wij zien het als onze uitdaging en een kunst om u smaakvol te verassen. Uiteraard afhankelijk van het beschikbare budget streven wij ernaar om altijd een totaalpakket aan te bieden, dit betekent één prijs voor het evenement inclusief eten en drinken van uitmuntende kwaliteit. Wij willen ons onderscheiden door gastvrijheid, warmte en huiselijkheid ! 

 

Bij ons aan tafel wordt veel gepraat over alle lekkernijen die telkens weer verbazen. Van een luxe 6 gangen diner tot een uitgebreide barbecue, onze huisstijl is kwaliteit, kwantiteit en presentatie ! Kwaliteit bestaat altijd uit hoogwaardige verse producten verassend gecombineerd. De kwantiteit is Bourgondisch. De presentatie is schilderachtig. Kleur en vormgeving is ons begrip ! Waarbij uw wensen voorop staan voor het ultieme genieten. 

 

 

Telefoon: 0302803740
Website: http://www.ar-t.nl

AR-T, Oudegracht 347 en 353 ad werf, Utrecht