In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Atelier aan de Werf -

Oudergracht aan de werf , Utrecht
Leuk
Atelier aan de Werf. In een eeuwenoude werfkelder midden in Utrecht is gevestigd Atelier aan de Werf, een samenwerkingsverband van twee Utrechtse beeldend kunstenaars, Marjolein Fikken en Nellie van der Knaap. Je kunt bij Atelier aan de Werf terecht voor workshops en cursussen in textiel en keramiek, en natuurlijk kunt u ook hun werk kopen.
Geschiedenis. Atelier aan de Werf, voorheen atelier mol is in 1991 opgericht toen zij een werfkelder aan de Oudegracht in Utrecht ging huren. In 1995 zijn we verhuisd naar een nieuwe werfkelder en hebben onze naam veranderd in Atelier aan de Werf. Het atelier heeft altijd voorop gelopen in het organiseren van creatieve workshops, voor bedrijven en particulieren. Naast het werk als kunstenaar vonden zij het erg leuk om gasten te ontvangen en kennis te laten maken met hun vak.
Sfeer & interieur. citaat uit het gastenboek: Het is herfst. Utrecht heeft koude natte straten waar de wind doorheen blaast. De straatstenen glimmen voor onze voeten als we op zoek zijn naar atelier de werf. Dan dalen we af naar de gracht. we klimmen over boomwortels en scheefliggende stenen, en kloppen op een laag deurtje. Licht straalt door een klein gebarsten raampje naar buiten. De deur gaat open en we zien een diepe helder verlichte kelder. Hier is het gezellig! De stemming zit er in. Opgewekt gaan we aan het kleien en zeefdrukken. En zeker was het deze omgeving die ons inspireerde om prachtige kunst te maken!
Telefoon: (030)234 18 61
Website: http://www.atelieraandewerf.nl

Atelier aan de Werf, Oudergracht aan de werf , Utrecht
Op afspraak