In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- City Treatment -

Plompetorengracht 6, Utrecht
Ontspanning
City Treatment. Maandag 09.00 uur - 22.00 uur Dinsdag 09.00 uur - 20.30 uur Woensdag 09.00 uur - 20.30 uur Donderdag 09.00 uur - 21.00 uur Vrijdag 09.00 uur - 20.30 uur Zaterdag 09.00 uur - 20.30 uur Zondag - Gesloten
Geschiedenis. City Treatment Beauty & Health Welness en gezondheid onder één dak. Buiten onze vaste behandelingen zoals schoonheidsbehandelingen, massages en waxen, hebben we ons aanbod nu uitgebreid met osteopathie en haptonomie. Ook bieden wij sinds kort botox en fillers uitgevoerd door plastisch chirurgen. Geef je over aan de vaardige handen van een van onze masseurs, therapeuten en plastisch chirurgen. De behandelingen die wij binnen City Treatment aanbieden, worden gegeven door gediplomeerde en gedreven vakmensen. Je kunt terecht voor een korte massage van een half uur of een brazilian wax maar ook voor uitgebreidere behandelingen. Neem een kijkje op onze website en ontdek de mogelijkheden.
Telefoon: 030 2711808
Website: http://www.citytreatment.nl/

City Treatment, Plompetorengracht 6, Utrecht