In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Descansa -

Biltstraat 6-8, Utrecht
Ontspanning
Descansa. Lopend over de drukke Biltstraat verwacht je niet dat er achter het hek van dit warmgekleurde pand een prachtig ingerichte ontspanningsruimte te vinden is.

Schoonheids- en ontspanningscentrum Descansa heeft alles in huis voor totale ontspanning. U zit hier goed voor schoonheidsbehandelingen, ontspannende lichaamsmassages, een sauna èn een Turks bad. Als dat nog niet genoeg is, kunt u ook nog een duik nemen in het zwembad.

In de sfeervolle ruimte op de eerste verdieping kun je wat nuttigen en in de zomer kun je genieten van het dakterras. En niet te vergeten: er is ook een kapsalon.
Telefoon: 0302711808
Website: http://www.descansa.nl/

Descansa, Biltstraat 6-8, Utrecht