In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- DJ Workshops Utrecht -

Saturnusstraat 60, Utrecht
Leuk
DJ Workshops Utrecht. Hoe cool kan een bedrijfsuitje of vrijgezellenuitje zijn!? Volg voor de verandering eens een DJ Workshop!
Geschiedenis. Sinds 2009 is DJ School Utrecht een begrip in Midden-Nederland. Van gorinchem tot Lelystad, van Gouda tot Arnhem komen ze naar DJ School Utrecht om de 'Knopjes van het vak te leren'!

DJ School Utrecht is opgericht door DJ Bo Risky, een professionele DJ die van A'dam tot Rio al sinds 1995 draait en nu de skills graag wil doorgeven aan iedereen die het wil leren. Op dit moment is de jongste leerling die DJ les volgt, een jongen van 8jr en de oudste die een DJ cursus volgt is een vrouw van 55jr!!

Bij DJ School Utrecht kun je terecht voor les, cursussen en workshops in Beatmatchen, Scratchen, Beatjuggling, Traktor en Produceren met Ableton, Reason, Cubase, Logic en Fruityloops. Priveles of groeplessen zijn allebei mogelijk. Natuurlijk ook voor vrijgezellenuitjes, bedrijfsuitjes enzo. Ook leuk om kado te doen en voor een kinderfeestje!

Voor degenen die geen eigen set hebben, of geen lawaai thuis kunnen maken, heeft DJ School Utrecht ook een DJ Oefenruimte!
Telefoon: 0303020161
Website: http://www.djschoolutrecht.nl

DJ Workshops Utrecht, Saturnusstraat 60, Utrecht
van 12.00 tot 22.00 uur