In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Domstad Bike Tours -

Omloop 81, Utrecht
Actief
Domstad Bike Tours. Met Domstad Bike Tours verkent je Utrecht op een leuke en actieve manier: op de fiets! Zo kom je op plaatsen die onbereikbaar zijn met de auto, of te ver zijn om te lopen. Een populaire fietstour is de Domstad Bike Tour. Hierbij passeer je de Domtoren, stoppen we bij de Zeven Steegjes, fietsen we langs het Rietveld-Schröderhuis en passeren we Utrecht’s unieke grachten en werfkelders. Deze fietstour duurt ongeveer 2 uur en kost €20,- p.p. (incl. BTW en drankje onderweg).

Daarnaast kan je bij Domstad Bike Tours ook step- en wandeltours boeken, of bijvoorbeeld fiets-kano-combinaties, waarbij je eerst een stukje fietst en vervolgens per kano verder gaat. Alles uiteraard onder begeleiding van een ervaren gids!
Geschiedenis. Domstad Bike Tours is in mei 2007 opgericht als fietstour-bedrijf, en daarna uitgegroeid tot evenementenbureau, dat gespecialiseerd is in fiets-, step- en wandeltours. Je kunt hier terecht voor je bedrijfsuitje, familiedagje, vrijgezellenfeest of teamuitje. Ze kunnen groepen aan tot maximaal 200 personen.
Telefoon: 030-2624414
Website: http://www.domstadbiketours.nl

Domstad Bike Tours, Omloop 81, Utrecht
Dagelijks, van 9.00 tot 17.30 uur