In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Klimmuur Utrecht -

Vlampijpstraat 79, Utrecht
Sportief
Klimmuur Utrecht. Op zoek naar een spannend en sportief uitje? Voor twee personen of juist voor een hele groep? Kom eens klimmen bij Klimmuur Utrecht! Meld je aan voor introductieles (17,50 pp) of voor een bedrijfs-team- of familieuitje (€13 p.p. minimaal 8 personen). De nadruk ligt op veiligheid tijdens de les waarin je leert zekeren en gedurende twee uur zo veel kunt klimmen als je wilt.
Geschiedenis. Klimmuur Utrecht is de oudste en gezelligste klimmuur van Nederland. Een aantal jaar geleden is de klimmuur na een brand helemaal opnieuw opgebouwd volgens de nieuwste eisen op het gebied van veiligheid en de meest uiteenlopende wensen van klimmers. Er zijn rechte wanden en ook uitdagende overhangende wanden. Voor elk niveau is er wat te vinden.
Sfeer & interieur. De hal heeft een moderne en tegelijk ook gezellige uitstraling. Er is een bar waar na afloop van de inspanningen een lekker (speciaal)biertje of een glaasje fris gedronken kan worden. Klimmuur Utrecht deelt de ingang met Kidzcity.
Telefoon: 0302467181
Website: http://www.klimmuur-utrecht.nl/

Klimmuur Utrecht, Vlampijpstraat 79, Utrecht
's Avonds en in het weekeind, Voor groepen ook overdag