In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Laser Quest -

Biltstraat 4, Utrecht
Actief
Laser Quest. Even buiten de werkelijkheid vertoeven. Beslommeringen vervangen door heerlijke ontspanning, dit kan in de sensationele wereld van Laser Quest.

Laser Quest een fascinerend spel waar menselijke fantasie en technologische wonderen elkaar hebben gevonden. Futuristisch bewapend met computer gestuurde laserguns rondsluipen in nevelige, mysterieus verlichte catacomben. Schimmen ontwijken en anderen een fractie voor zijn in een sportieve strijd. Deze vorm van High -Tec recreatie heet: Laser Quest.
Geschiedenis. Huiveren mag, maar bang zijn is niet nodig want Laser Quest is volstrekt ongevaarlijk. Het spel vraagt niet alleen concentratie en snelle reactie, maar ook teamgeest is van invloed op de resultaten bij dit spel. Laser Quest is bij uitstek geschikt om te spelen met Uw zakenrelaties, maar ook voor verenigingen, familie-, school-, vrienden- en personeelsfeesten een ijzingwekkend middel om het ijs te breken. Gedurende het spel en na afloop is de score af te lezen op een groot beeldscherm in de welvoorziene bar. In een eigentijdse ambiance en onder het genot van een drankje kunnen onze gasten hier de scores volgen en vergelijken.
Sfeer & interieur. Een lasergame duurt 20 minuten en wordt gespeeld in een arena van 600 m². De inrichting van deze arena is bizar, mysterieus en iedere keer weer verassend, maar wel volkomen veilig. Spiegels in combinatie met geraffineerde verlichting, onheilspellende geluidseffecten en rookmachines scheppen een sfeer die voor onweerstaanbare opwinding zorgt.

De maximale capaciteit van de arena is 26 personen, en er zijn diverse spelvarianten mogelijk. Hierover adviseren wij u graag. Er is geen speciale kleding vereist, al te hoge hakken zullen het spelplezier niet ten goede komen.
Telefoon: 0302723414
Website: http://www.laserquestutrecht.nl/

Laser Quest, Biltstraat 4, Utrecht