In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Moza´ekatelier -

Hobbemastraat 26, Utrecht
Cursus/Seminars
Moza´ekatelier. Bij Mozaïekatelier Monique Boutens, op loopafstand van het Wilhelminapark, kun je terecht voor alles over mozaïek. Mozaïekkunstenares Monique ontvangt je met veel enthousiasme in haar atelier waarin veel creaties, gereedschappen en materialen zijn uitgestald. Ze geeft regelmatig workshops, cursussen en groepsuitjes aan mensen die zich de mozaïekkunst meester willen maken. Monique raakte meer dan 10 jaar geleden verslingerd aan mozaïek na het volgen van slechts 1 cursus! Ze begon haar mozaïekatelier in Bilthoven in de Mozaïekloods. Na enkele jaren Bilthoven verhuisde ze in 2003 naar het karakteristieke pandje in Utrecht Oost.
Geschiedenis. De bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten die Monique verzorgt, leiden er regelmatig toe dat enthousiaste deelnemers zich na afloop voor een cursus aanmelden. De overdracht van het ambacht tijdens vrijgezellenfeestjes, kinderfeestjes of bedrijfsuitjes gaat altijd gepaard met veel gezelligheid. Na enkele uren verfijnd handwerk is er ruimte voor een drankje, waarbij een glas wijn niet wordt geschuwd. Kinderen wisselen tijdens kinderfeestjes het creatieve proces af met limonade en chips. Het is bij Monique mogelijk gebruik te maken van verschillende mozaïektechnieken en mozaïekmaterialen. Tevens is zij verkooppunt voor diverse tegels en voorziet ze je graag van een gebruiksadvies. Ook voert zij regelmatig mozaïekopdrachten uit voor mensen met speciale wensen.
Telefoon: 0302545328
Website: http://www.demozaiekloods.nl

Moza´ekatelier, Hobbemastraat 26, Utrecht