In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Stadsavonturen -

Oudwijkerdwarsstraat 106, Utrecht
Avontuur
Stadsavonturen. Stadsavonturen is producent van theater op basis van het culturele erfgoed van stad & streek. Publiek en omgeving maken deel uit van de theaterproductie, waardoor een voorstelling het karakter krijgt van een waar avontuur! In nauwe samenwerking met verhalenvertellers, muzikanten, acteurs, dansgroepen, zangkoren, vuurspuwers en jongleurs, produceren wij theatervoorstellingen op eigen initiatief en op aanvraag.

Stadsavonturen als organisatiebureau
Een stadsavontuur is van begin tot eind verzorgd. Wij bieden een uitgebreide service: verzorging van uitnodigingen, routebeschrijvingen, bloemetjes, vervoer, parkeerkaarten, hostesses, overnachtingen en museabezoek. Alles wat uw gezelschap volledig in de watten legt organiseren wij met veel plezier voor u.
Telefoon: 0302467911
Website: http://www.stadsavonturen.nl/

Stadsavonturen, Oudwijkerdwarsstraat 106, Utrecht