In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Vareninutrecht.nl -

Lange Lauwerstraat 69, Utrecht
Leuk
Vareninutrecht.nl. Vareninutrecht.nl organiseert rondvaarten met open sloepen over de historische grachten van Utrecht en de rivier de Vecht. De sloepen kunnen overkapt worden. Varen is tevens mogelijk in combinatie met een tapasdiner aan boord. Ook kunt u een drankarrangement nemen zodat u zelf geen rompslomp heeft en niet met afval blijft zitten na het varen. Geschikt voor; bedrijf,- vrienden,- familie uitjes, vrijgezellenfeesten en bruidsvaarten.
Geschiedenis. Vareninutrecht is 6 jaar geleden begonnen met 1 sloep en heeft momenteel 4 sloepen in de reguliere vaart. Dit bedrijf heeft tevens een vergunning voor grote groepen, tot 42 personen op 1 boot!
Sfeer & interieur. Varen over de historische Oudegracht van Utrecht is iets unieks! Je beleeft de stad vanaf een heel andere kant en ervaart de rust van het water en ook de levendigheid van de terassen die op een bepaald stuk op dezelfde hoogte als het water gelegen zijn. Dit is uniek in Nederland, zelfs de wereld! We hebben goed opgeleide en vriendelijke/gastvrije schippers.
Telefoon: 06 2444 16 13
Website: http://vareninutrecht.nl

Vareninutrecht.nl, Lange Lauwerstraat 69, Utrecht
van 09:00 uur tot 23:00 uur