In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Vlampijpateliers -

Vlampijpstraat 50, Utrecht
Culture
Vlampijpateliers. De vlampijpateliers zijn een verzameling van ateliers voor beeldend kunstenaars, ontwerpers, meubelmakers, fotografen en andere creatieven. Er werken zo'n 70 kunstenaars. Jaarlijks organiseren ze culturele activiteiten waaronder de Open Vlampijpateliers, een succesvol kunstevenement voor grote en kleine kunstliefhebbers.
Geschiedenis. Gelegen aan het spoor tussen Utrecht en Amsterdam, zijn De vlampijpateliers gevestigd in een voormalig pand van Werkspoor. Hier werden vroeger al treinen ontworpen waarvan sommigen tegenwoordig nog steeds voorbij rijden! Het pand is sinds 2001 in beheer van Sophies Kunstprojecten en is een van de grootste ateliercomplexen van Utrecht.
Telefoon: 06 46238641
Website: http://www.vlampijpateliers.nl

Vlampijpateliers, Vlampijpstraat 50, Utrecht
op afspraak en tijdens open dagen