In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Broadway -

Oudegracht 139 a/d werf, Utrecht
Amerikaaans Steakhouse
Broadway. Op het leukste plekje van Utrecht, serveren zij al meer dan 20 jaar de lekkerste spareribs van Nederland. Ook kan je bij Broadway American steakhouse genieten van de beste kwaliteit steaks en heerlijke gegrilde vis. De gerechten worden bereid met de oudste magnetron ter wereld, een echte houtskoolgrill!
Geschiedenis. Utrecht heeft een bijzonder bezienswaardig centrum, dat grotendeels nog door singels wordt omringd. Van noord naar zuid loopt de Oudegracht die uniek is vanwege zijn werven, lage kades waarop de werfkelders van de huizen aan de gracht uitkomen. In een van deze middeleeuwse werfkelders creëert Broadway American Steakhouse al meer dan 20 jaar een stukje New York in hartje Utrecht.

Dit restaurant, op een steenworp afstand van de Domtoren, bestaat uit 2 ruime en gezellige werfkelders, elk voorzien van authentieke taferelen uit het beroemde theatergebied van New York, Broadway. Bij mooi weer kan je uitstekend terecht op het grote werfterras, direct aan het water. Terwijl je geniet van de prime quality steaks, Spareribs of heerlijke gegrilde vis, zie je het Utrechtse grachtenleven aan je voorbij gaan: roeiboten, kano's, waterfietsen en rondvaartboten, het levert een dagelijks kleurig spektakel op.

Broadway American Steakhouse is dé ideale uitvalsbasis voor diverse gelegenheden. Na het winkelen in de gevarieerde binnenstad of het bezichtigen van de diverse historische bezienswaardigheden is er niets leukers dan na te genieten in dit restaurant. Tevens is Broadway American Steakhouse de perfecte plek voor de start van een gezellig avondje uit: of je nu van plan bent om een Utrechtste kroegentocht te houden of een musical te bekijken, op ieder gewenst tijdstip kan je bij Broadway American steakhouse terecht voor een heerlijke maaltijd.
Ook zakengasten zijn bij ons van harte welkom, de Jaarbeurs en de diverse kantoorgebieden liggen op gemakkelijke loopafstand. Voor ieder wat wils in Broadway American Steakhouse!
Sfeer & interieur. Dit restaurant, op een steenworp afstand van de Domtoren, bestaat uit 2 ruime en gezellige werfkelders, elk voorzien van authentieke taferelen uit het beroemde theatergebied van New York, Broadway. Bij mooi weer kan je uitstekend terecht op het grote werfterras, direct aan het water.
Keuken & kaart. Je kunt hier genieten van prime quality steaks, de lekkerste Spareribs of heerlijke gegrilde vis.
Telefoon: (030)2312643
Website: http://www.steaksandribs.nl

Broadway, Oudegracht 139 a/d werf, Utrecht
dinsdag t/m zondag 17.00-21.30 uur