In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- C'est Ça -

Bollenhofsestraat 142, Utrecht
Frans
C'est Ça. Restaurant C’est Ça in Utrecht, geïnspireerd door het Franse “table d’hotes” concept, bedenken zij met de naaste koks iedere dag een 5 gangen verrassingsmenu. Dit menu wordt vervaardigd van dagverse seizoensproducten. De open keuken geeft je het gevoel alsof je bij goede vrienden bent aangeschoven.

Bij restaurant C’est Ça geen ingewikkelde menukaarten, geen onverwachte hoge rekening door ondoorzichtige prijzen, maar een heerlijke Bourgondische avond met de Franse chanson op de achtergrond. Lekker eten zonder franje: basic, puur, vers en gezond in een gezellige ambiance. Dat is Ç´est Ça!

Le Belles Choses de la Vie
Geschiedenis. Voor dat C'est Ça gevestigd werd heeft zich de chinees Nan-king hier 24 jaar met volle overgave zijn diensten verleend.

Na trouwe dienst is de zaak grondig verbouwd en heeft C'est Ça haar deuren in 2007 geopend en inmiddels en begrip geworden in Utrecht.
Sfeer & interieur. Huiskamer, toegankelijke, Frans, eigentijds
Keuken & kaart. Iedere dag een nieuw 5-gangen menu bestaande uit:
Voorgerecht
Soep
Hoofdgerecht
kaas
Dessert

Vervaardigd uit seizoensproducten, biologisch vlees en vis van de viswijzer.
Telefoon: 030-2710105
Website: http://www.restaurant-cestca.nl

C'est Ça, Bollenhofsestraat 142, Utrecht
Van 18:00 tot 01:00 uur