In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- De KleineBaron -

Sweder van Zuylenweg 56, Utrecht
Nederland, Internationaal
De KleineBaron. Wil je lekker uit eten buiten het centrum Utrecht? Bij restaurant Proeverij de KleineBaron kan het! De prijzen zijn niet hoog, maar de kwaliteit is uitstekend.
Keuken & kaart. Diner
Alle ingrediënten zijn vers en dus seizoensgebonden, vandaar dat de kaart 4 maal per jaar wisselt. Zij werken enkel met verse producten zoals schaal- en schelp dieren, exclusieve vissoorten, wild, vlees, kazen, huisbereide desserten, en nog veel meer.

Lunch:
Elke dag worden groente, fruit, vlees en vis vers geleverd. Dit staat garant voor goede en eerlijke producten en dat proef je! In samenwerking met bakkerij Stellaard wordt er op speciaal verzoek ons eigen brood gebakken. Dit om de juiste combinatie te vinden van smaak en stevigheid.
Telefoon: 0302445151
Website: http://www.dekleinebaron.nl

De KleineBaron, Sweder van Zuylenweg 56, Utrecht