In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- De Pastabar -

Schoutenstraat 15, Utrecht
Italiaans
De Pastabar. Italiaans restaurant De Pastabar op de Schoutenstraat 15 te Utrecht. Hoe smaakt verse pasta eigenlijk? En hoe wordt het precies gemaakt? Waar vind ik een restaurant, dat een verse gezonde maaltijd serveert die niet te duur is? In de pastabar - het eerste en het enige Italiaanse restaurant in Utrecht - vindt u zelfgemaakte dagverse pasta.
Keuken & kaart. De keuken van de pastabar is puur, gezond en eenvoudig. De kwaliteit en versheid van de ingrediënten staan hoog in het vaandel. Daarom worden in de pastabar geen smaakversterkers, bouillon of andere toevoegingen gebruikt. De gerechten zijn scherp geprijsd, zodat gezond uit eten gaan voor iedereen toegankelijk is.
Telefoon: 030-2313667
Website: http://www.depastabar.nl/

De Pastabar, Schoutenstraat 15, Utrecht