In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- De Rechtbank -

Korte Nieuwstraat 14, Utrecht
Wereldkeuken
De Rechtbank. Utrecht - Centrum , Restaurant de Rechtbank, gelegen op een uniek plekje in het centrum van Utrecht, is alle dagen geopend voor ontbijt, lunch en diner.
Keuken & kaart. Op de menukaart treft u een grote diversiteit aan gerechten met fruits de mer als exclusieve specialiteit. Naast ontbijt, lunch en diner kun je bij de Rechtbank ook terecht voor een high tea, brunch en borrel. Ook voor grotere groepen, zowel zakelijk als privé zijn er veel mogelijkheden. Zo is de Rechtbank ideaal voor uw bedrijfsfeest of prachtig als trouwlocatie in Utrecht. Maak nu een reservering en proef die heerlijke fruits de mer!
Telefoon: +31302330030
Website: http://www.de-rechtbank.nl/

De Rechtbank, Korte Nieuwstraat 14, Utrecht
Elke dag