In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Den Draeck -

Oudegracht a/d Werf 114/122, Utrecht
Internationaal
Den Draeck. Bourgondisch tafelen en een terugkeer naar de middeleeuwen kan in één avond worden gecombineerd bij Restaurant Den Draeck in Utrecht. Je dineert met veel vlees voor weinig geld onder de eeuwenoude gewelven van een van de werfkelders aan de oudegracht van Utrecht.
Geschiedenis. Tot begin jaren tachtig bevond zich een magazijn in de werfkelder. Inmiddels is er al 25 jaar een restaurant gevestigd. Begin jaren 90 veranderde de naam van “het Draakje” naar “Restaurant den Draeck”.
Sfeer & interieur. De Utrechtse wapens de oude kandelaars, de oude ingelijste foto’s doen vermoeden dat de tijd hier heeft stilgestaan en werpen je terug in het verleden. Je voelt je door de warme en knusse uitstraling direct thuis.
Keuken & kaart. Vleesliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Gevorderde carnivoren wordt een 800 grams spare-rib voorgeschoteld. Steak, lamsstoofpot, saté, mixed grill, beenham of combinaties hiervan zijn in ruime mate beschikbaar. Groepen kunnen zich laven aan het steengrillen of de kaasfondue.
Telefoon: 0302321999
Website: http://www.den-draeck.nl

Den Draeck, Oudegracht a/d Werf 114/122, Utrecht
Maandag tot en met wooensdag & zoondag open van 17.00-21.00 uur
Donderdag & vrijdag open van 17.00-21.30 uur
Zaterdag open van 17.00-22.00 uur