In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- ElVi -

Jan van Scorelstraat 21, Utrecht
internationaal
ElVi. Restaurant Elvi is een restaurant in Utrecht waar gezellig en zakelijk goed samen gaan. Zij werken met eerlijke producten en houden rekening met herkomst van de producten. Bijvoorbeeld visvangst volgens het MSC keurmerk en CO2 neutraal vlees.
Geschiedenis. Sinds februari 2009 heeft ElVi haar deuren geopend. Eigenaren Elvira en Victor hebben na jarenlange ervaring hun droom waargemaakt. Een eigen restaurant met een eigen identiteit.
Sfeer & interieur. Restaurant ElVi heeft een gezellige uitstraling, de ruimte door een wand gescheiden, hierdoor is het mogelijk om zakelijk diners/ bijeenkomsten te organiseren. Ook de ontvangst van groepen en partijen is hierdoor mogelijk.
Keuken & kaart. Restaurant ElVi kookt eerlijk en heerlijk. Het pure van Italië en het verfijnde van Frankrijk zijn de belangrijkste richtlijnen van de keuken, maar natuurlijk vind u ook een internationale touch in de diverse gerechten. Vegetarische gerechten ontbreken uiteraard niet.
Telefoon: 030-2513913
Website: http://www.restaurantelvi.nl

ElVi, Jan van Scorelstraat 21, Utrecht
maandag t/m zaterdag vanaf 17.30. Lunch op afspraak.