In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Keuken & Deli -

Oosterkade 30, Utrecht
Frans, Internationaal, Hollands
Keuken & Deli. Restaurant Keuken & Deli is gevestigd in een oud pakhuis op de Oosterkade in Utrecht. In dit restaurant zit je midden in de keuken, dus iedereen kan mee genieten van alle smaken en geuren. De Deli is de afhaaltak, al het lekkers kun je ook mee naar huis nemen.
Geschiedenis. Gevestigd in een oude pakhuis op de Oosterkade in Utrecht.
Sfeer & interieur. Ambachtelijke sfeer met een industriele uitstraling
Keuken & kaart. De locatie waar geweldige ingrediënten en dranken in een volledige open keuken worden bereid en geserveerd. Je eet dus midden in de keuken! Geniet ervan in het restaurant, laat het inpakken en neem al het lekkers mee naar huis of laat je gasten meegenieten bij (onverwachts) bezoek!

Ambachtelijke, pure gerechten, geleverd door de beste en waar mogelijk vooral biologische bedrijven uit de omgeving o.à. Driessen food, Brood van Menno en Brand Bier.
Telefoon: 0302522617
Website: http://www.keuken-deli.nl

Keuken & Deli, Oosterkade 30, Utrecht
Elke dag vanaf 16:00