In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Le Canard Bistrot Vins -

Gansstraat 24, Utrecht
Frans
Le Canard Bistrot Vins. Restaurant Le Canard Bistrot Vins in Utrecht. Een verrassend glas wijn, mooie gerechten en een gastvrij onthaal in een warme ambiance.
Geschiedenis. Eigenaren van Le Canard zijn de echte Utrechters Rob Midavaine en Linda Spruit. De laatste heeft haar sporen in de horeca vooral in het buitenland verdient. Linda Spruit werkte in horecagelegenheden op Mallorca en de Nederlandse Antillen en op een groot cruiseschip in het Carabisch gebied. Onlangs behaalde ze haar wijnbrevet.

Rob Midavaine was jarenlang journalist bij het Utrechts Nieuwsblad (later AD) en werkte als persvoorlichter bij de Koninklijke Nederlandse Jaarbeurs in Utrecht. Jaren geleden begon hij zich al te vediepen in de alles wat met wijn te maken heeft. Hij is gediplomeerd wijnkenner.
Sfeer & interieur. Le Canard Bistrot Vins in de Gansstraat 24 is een stukje Parijs in Utrecht. U kunt er een groot aantal wijnen per glas of karaf bestellen. Le Canard is niet alleen een wijnbistro, maar ook een winkel op internet. De wijnen die u in de bistro drinkt, kunt u via de webwinkel (www.bistrotlecanard.nl)bestellen om thuis te laten bezorgen. Kijk ook op de website voor proeverijen, cursussen en andere activiteiten.
Keuken & kaart. Orgineel Frans bistro-eten dat met zorg en liefde is bereid van verse produkten. Met het groot aantal wijnen per glas en karaf is de ideale wijn-spijscombinatie altijd te maken.
Telefoon: 030 - 2129799
Website: http://www.bistrotlecanard.nl

Le Canard Bistrot Vins, Gansstraat 24, Utrecht
12.00 tot 23.00 uur