In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Lemonia -

Amsterdamsestraatweg 701, Utrecht
Grieks-Mediterraan
Lemonia. Restaurant Lemonia is een afspiegeling van het hedendaagse Griekenland. Een samensmelting van het eenvoudige dorpsleven en de snelle stad. Een natuurlijke vermenging van de rijke cultuur van de oude Grieken met de vooruitstrevende trends van het Athene van nu. Authentiek, maar ook modern.
Sfeer & interieur. De belangrijkste uitgangspunten van restaurant Lemonia zijn eenvoud, transparantie, mystiek en “ruwe puurheid”. De intentie om op basis van pure grondstoffen en ingrediënten te werken, weerklinkt van het interieur naar de sfeer en de gerechten. Het respect voor dit gegeven komt terug in het gebruik van natuursteen, in de eenvoudige houten tafels, de acoustische live-muziek en de subtiel opgemaakte gerechten.
Keuken & kaart. Restaurant Lemonia’s Griekse keuken is rijk aan pure ingrediënten, zonder onnodige toevoegingen. Aan de basis van ieder gerecht ligt een geschenk van de natuur – het gekoesterde fundament van iedere keuken in Griekenland. Gerealiseerd door dagelijkse levering van verse ingrediënten, waarmee zo veel mogelijk huisgemaakte producten worden bereid.
Telefoon: (030) 2439999
Website: http://www.lemonia.nl

Lemonia, Amsterdamsestraatweg 701, Utrecht
Dagelijks vanaf 11:00 uur