In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Lofen -

Domplein 17, Utrecht
Internationaal
Lofen. Utrecht - Centrum , In dit vroegere paleis is tegenwoordig een uniek restaurant gevestigd, genaamd Lofen. In dit restaurant, dat al sinds 1992 geopend is, kunt u proeven van de mooie gerechten die op de menukaart staan.
Sfeer & interieur. Lofen is een gezellig restaurant, dat zich het best laat omschrijven als eigentijds, sfeervol en authentiek waar jong en oud samenkomen. Lofen beschikt over een besloten ruimte op de eerste verdieping en één op de begane grond.
Keuken & kaart. Iedere 3 maanden hebben zij een nieuwe kaart, natuurlijk houden zij naast de kaart rekening met het seizoen zoals asperges, wild en mosselen.
Telefoon: 0302315217
Website: http://lofen.nl

Lofen, Domplein 17, Utrecht
Zeven dagen in de week.
Maandag tot donderdag van 11.00 uur tot 00.00 uur
Donderdag tot maandag van 11.00 uur tot 00.00 uur