In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Maria, Grand Café -

Mariaplaats 50, Utrecht
Spaans
Maria, Grand Café. Grand Café Maria ligt op loopafstand van het Centraal station Utrecht. Lekker eten, drinken en verschillende activiteiten. Je komt binnen voor een goede maaltijd en uren later sta je op de dansvloer of zit je lekker te borrelen aan de bar. Maria is prima geschikt voor (grote) groepen om te borrelen en te dineren, gewoon in het café restaurant of desgewenst in het restaurantgedeelte. Wel even reserveren.
Keuken & kaart. De keuken van Grand Café Maria is spaans. Je kunt tapas bestellen, maar evengoed voor-, hoofd- en nagerechten van het menu bestellen.
Telefoon: 030-2300055
Website: http://www.mariautrecht.nl

Maria, Grand Café, Mariaplaats 50, Utrecht
ma/vr vanaf 16.00 uur, za/zo vanaf 14.00 uur