In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Meneer Buscourr -

Lange Nieuwstraat 62, Utrecht
Internationaal
Meneer Buscourr. Restaurant Meneer Buscourr is het leukste restaurant van de Lange Nieuwstraat te Utrecht, midden in het Museumkwartier Utrecht. Waardeer je kleinschaligheid, rust en kwaliteit, dan ben je hier aan het juiste adres.
Geschiedenis. Zij zijn een zeer jong restaurant en hebben sinds 20 december 2007 de deuren geopend op de Lange Nieuwstraat te Utrecht.
Sfeer & interieur. Dit restaurant is gehuisvest in een historisch pand aan de Lange Nieuwstraat. Restaurant Meneer Buscourr is opgedeeld in twee gedeelten. Aan een zijde is modern ingericht met comfortabele banken en franse keukentafels. De andere zijde is klassiek is juist klassiek en warme huislijke uitstraling.
Keuken & kaart. International / Franse keuken met regelmatig wisselende gerechten. Kwaliteit staat voorop. Waar mogelijk maken ze gebruik van biologisch verantwoorde ingrediënten.
Telefoon: (030)2722944
Website: http://www.restaurantmeneerbuscourr.nl

Meneer Buscourr, Lange Nieuwstraat 62, Utrecht
wo - vr 17:30-9:30 uur en za/zo 12:00-14:00 en 17:30-9:30 uur