In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Olivier -

Achter Clarenburg 6a , Utrecht
Olivier. Gastvrijheid daar staat een Belgisch biercafé bekend om. Bij een Belg wordt u goed in de watten gelegd, zo ook bij Olivier Utrecht.
Sfeer & interieur. Door de combinatie van oude en nieuwe materialen is in Olivier een nostalgische sfeer gecreëerd. Om deze sfeer te realisreren zijn er zoveel mogelijk elementen van de "schuilkerk" uit 1860 behouden. Zoals de altaarnis, de gewelven en het orgel.
Keuken & kaart. Onze keukenbrigade bereidt gerechten zoals Mossels en beenham waar u van kunt genieten in een ongedwongen sfeer. Verder voeren wij een ruime sortering bier, daarom raden wij u ook aan om eens een pintje bij u gerecht te vatten. Bij Olivier kan klein, simpel, luxe of uitgebreid geluncht of gedineerd worden.
Telefoon: 030-2367876
Website: http://utrecht.cafe-olivier.be/

Olivier, Achter Clarenburg 6a , Utrecht
Maandag: vanaf 11.00 uur, Dinsdag t/m zaterdag vanaf 10.00 uur en Zondag vanaf 12.00 uur