- Ouzeri to Steki -

Oudegracht 261, Utrecht
Grieks (mezedes)
Ouzeri to Steki. Een ouzeri is een Grieks eetcafé waar 'n drankje en voornamelijk kleine hapjes (mezedes) worden geserveerd. Uit deze verschillende kleine hapjes (mezedes) is een heerlijke maaltijd samen te stellen. Ook kunnen zij voor jou de catering verzorgen en tevens kunnen zij je workshops "Grieks koken" aanbieden.
Geschiedenis. Vanaf 2 januari 2008 is de "Ouzeri To Steki" gestart in het pand waar voorheen de "Ouzeri Eleni" was gevestigd. De vriendelijke gastheer en gastvrouw zijn Nikos en Georgia zij vormen samen met de ouders van Georgia (Christos en Vasso) het hart van deze ouzeri.
Sfeer & interieur. De inrichting van restaurant Ouzerie to Steki is gezellig Grieks. Je kunt hier zowel romantisch met zijn tweeen eten als met grotere groepen. De kelder is ideaal voor gezelschappen.
Keuken & kaart. Ouzeri to Steki is een belevenis van kleine Griekse hapjes (mezedes). De kwaliteit is uitstekend en de kruiden overheersen niet teveel. De gerechten zijn goed in balans. Zij serveren voor een ieder wat wils: ovenschotels, gefrituurd, koude en warme mezedes. Vegetarisch, vis, inktvis (aanrader), lam, biefstuk en ga maar door.
Telefoon: (030)2333998
Website: http://www.ouzeritosteki.nl/

Ouzeri to Steki, Oudegracht 261, Utrecht
Dinsdag t/m Zondag open van 16.30 tot circa 23.00 uur