In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Popocatepetl Utrecht -

Nobelstraat 163, Utrecht
Mexicaans
Popocatepetl Utrecht. Bij Mexicaans restaurant Popocatepetl, aan de Nobelstraat Utrecht, proef je van voor-tot- achtergevel Mexico. Of het nu een Enchilada, Taco of een Margarita is, alles is op authentiek Mexicaanse wijze bereid.
Geschiedenis. Restaurant Popocatepetl, vernoemd naar een Mexicaanse vulkaan, bestaat vanaf begin jaren tachtig en is nog steeds uniek in Utrecht. Enkele jaren na een enthousiaste ontvangst in Utrecht werden er ook vestigingen in Nijmegen, Rotterdam, Den Haag en Breda geopend.
Sfeer & interieur. De prachtige mozaïek, de Mariabeeldjes en sombrero’s spreken tot de verbeelding. De muziek zorgt ervoor dat je in gedachte definitief afdwaalt naar midden-amerika. Karakteristiek zijn ook de luikjes, de vele kleurige bloemen en de deels open keuken. Dit alles maakt de sfeer ongedwongen en uitermate gezellig.
Keuken & kaart. Probeer naast de klassiekers als de Fajitas en de Enchiladas ook de diverse Tortillas. Een aanrader is ook de Puerco doña Sonia, een heerlijk stoofpotje van gemarineerde varkensfilet. Één en ander is aangenaam af te blussen met een Corona, Desperados of een Brahma.
Telefoon: 0302315719
Website: http://www.popocatepetl.nl

Popocatepetl Utrecht, Nobelstraat 163, Utrecht
Ma t/m vr geopend vanaf 17:30 uur Za-zo geopend vanaf 17:00 uur