In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Quignon Utrecht -

Oudegracht 134, Utrecht
Internationaal
Quignon Utrecht. In het hartje van Utrecht, aan de gezellige Oudegracht, bevindt zich Quignon. Binnen is het heerlijk toeven temidden van de prachtige bar en de gemoedelijke sfeer, buiten is er een zeer zonnig terras.

De opzet van grand café Quignon is zo gevarieërd dat zij de gasten dan ook voor het heden en de toekomst de vele geneugten van het leven kunnen en willen aanbieden.

Men kan hier niet alleen terecht voor een lekker glaasje wijn of een van de speciale Brandbiertjes van de tap, maar ook voor een voortreffelijke lunch of diner. Verder denken zij dat de zakenman hier prima op zijn plek is even als het trendy publiek.

'De menukaart biedt immers voor een ieder wat wils'.
Sfeer & interieur. Klassiek, modern
Keuken & kaart. De keuken bereid internationaale gerechten.
Telefoon: +31(0)30-2257062
Website: http://quignon.nl

Quignon Utrecht, Oudegracht 134, Utrecht
Lunch v.a. 11.30 uur tot 17.00 uur
Diner 17.30 uur tot 22.00 uur