In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- River Kwai -

Oude gracht 184, Utrecht
Thais
River Kwai. Ongeveer 50 meter van het Wed, vind je Thais restaurant River Kwai beneden aan de werf, vlak vůůr de Gaardbrug op de Oude Gracht in Utrecht. Zowel de kok als de ingrediŽnten zijn voor 100% authentiek Thais. De bediening neemt je mee op een culinaire tocht door Thailand.
Geschiedenis. Thais restaurant River Kwai laat de ingrediŽnten wekelijks overvliegen uit centraal Thailand. Echte Thaise ingrediŽnten, de kok is Thais, de bediening is Thais en in het bijzonder ook de gerechten. In Thailand kookt men op een andere wokbrander dan in andere Aziatische landen, Thais restaurant River Kwai heeft een authentieke brander in de keuken laten installeren.
Sfeer & interieur. De sfeer is rustig en ontspannen. Voor wie niet bekend is in deze keuken, kan rekenen op het personeel. Beschrijf je wensen en wat je lekker vind en het personeel helpt je een keuze te maken. Het is in Thailand niet de bedoeling zo veel mogelijk gerechten tegelijk op te scheppen, maar gerecht na gerecht. Zo proef je elk gerecht apart en toon je respect voor de kok. Dit geldt trouwens voor de meeste Aziatische landen.
Keuken & kaart. In centraal Thailand is de keuken doorgaans minder heet dan in de rest van Thailand. Veel mensen denken dat de Thaise keuken per definitie heet / pittig is, echter klopt dit beeld niet helemaal. De centraal Thaise keuken bestaat uit vier smaken: zout, zuur, zout en pittig. De Thaise keuken is bovendien zeer mager. Voor de mensen die wel lekker willen eten, maar ook op de pondjes letten is dit dus een zeer geschikt restaurant.
Telefoon: 0302321851
Website: http://www.riverkwai.nl/

River Kwai, Oude gracht 184, Utrecht