In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Stairway to Heaven -

Mariaplaats 11-12, Utrecht
Amerikaans georiënteerd
Stairway to Heaven. Al meer dan vijftien jaar een begrip binnen de vaderlands horeca en iets heel anders dan een standaard grand café: Stairway to Heaven. Gelegen midden in het centrum van Utrecht en pal naast het NS station, staat Stairway garant voor een relaxte sfeer, lekker eten en drinken en een meer dan goede service.
Sfeer & interieur. Gezellige, knusse en informele sfeer
Keuken & kaart. Naast een uitgebreid drankenassortiment, voeren wij ook een smakelijke en gevarieerde borrelhappen-, lunch- en dinerkaart. Borrelen, bedrijfsborrels, dineren, feesten of gewoon even een pilsje pakken: bij Stairway to Heaven kan het allemaal.
Telefoon: 030-2340338
Website: http://www.stairway.nl

Stairway to Heaven, Mariaplaats 11-12, Utrecht
Open: Ma-Vr en Zo vanaf 13.00u en Za vanaf 11.00u