In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- STAN & CO. -

Ganzenmarkt 16a, Utrecht
Internationaal
STAN & CO. . Restaurant STAN & CO. op de Ganzenmarkt in Utrecht straalt dezelfde allure uit als het ernaast gelegen stadhuis. De sfeer is warm en de kaart is verassend en uitnodigend. ’s Middags krijg je er een prima lunch voorgeschoteld en lees je er je favoriete krant of tijdschrift.
Geschiedenis. Het monumentale pand is gelegen in één van de oudste stukjes Utrecht naast het pas gerenoveerde stadhuis van Utrecht.
Sfeer & interieur. Het karakteristieke interieur van restaurant de Colonie staalt een passende tijdloosheid uit. Rustieke teakhouten tafels en bijbehorende stoelen staan geraffineerd opgesteld zodat grote en kleine gezelschappen intiem kunnen tafelen.
Keuken & kaart. De kaart wisselt per seizoen en biedt veel variatie. De cryptisch getitelde gerechten zijn met veel creativiteit samengesteld. De keuken is internationaal georiënteerd en biedt waar voor je geld.
Telefoon: 0302334535
Website: http://www.stan-co.nl/

STAN & CO. , Ganzenmarkt 16a, Utrecht
Maandag tot en met vrijdag geopend vanaf 11.30 uur
Zaterdag & zondag geopend vanaf 11.00 uur