In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- WijnSpijs -

Wissel 33, Utrecht
WijnSpijs. De culinaire ervaring in Utrecht Vanaf de tijd dat ze nog luisterde naar de naam Rheno-Trajectum is Utrecht een belangrijke en centrale plaats geweest. Niet alleen ligt Utrecht centraal, het bisdom van Utrecht is sinds de middeleeuwen altijd een machtsfactor van betekenis geweest. En toen Utrecht een universiteitsstad werd, trok ze als een ware magneet talloze mensen uit alle windstreken aan. Dit laat zijn sporen achter. De historie is in het centrum in alle steegjes te zien en de diversiteit van haar bevolking vind je vooral terug in de enorme hoeveelheid restaurants en bars uit alle werelddelen. Utrecht leeft, Utrecht bruist en is de perfecte stad om in je eentje of in goed gezelschap te ontdekken. Wat je ook komt doen, genieten van geschiedenis of gewoon winkelen, Utrecht stelt nooit teleur.
Sfeer & interieur. Culinair genieten in Utrecht met WijnSpijs WijnSpijs kent de restaurants in Utrecht. We bezoeken ze regelmatig en onze aandacht gaat vooral uit naar die restaurants waar met passie en creativiteit wordt gekookt en waar ze met ingrediënten van topkwaliteit de mooiste creaties weten te maken. Regelmatig organiseert WijnSpijs in Utrecht een Culinaire Wandeling. Op je gemak loop je op een zondagmiddag een interessante route door de binnenstad en neem je plaats in een aantal restaurants in Utrecht, die je dan een klein gerechtje voorschotelen, met bijpassende wijn. Of je doet mee met de Dinerwandeling, waar je zelf je menu samenstelt uit het aanbod van de deelnemende restaurants. Reserveren gaat heel eenvoudig met onze mobiele app. Tussen de gangen door geniet je van het avondleven; de culinaire belevenis is in goede handen bij een drie- of viertal restaurants in Utrecht. Neem eens een kijkje op onze website. We weten het zeker: Utrecht is een culinaire belevenis van topklasse.
Telefoon: 085 401 8968
Website: https://www.wijnspijs.nl/restaurant/utrecht

WijnSpijs, Wissel 33, Utrecht