In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Zuiver -

Krommewetering 51, Utrecht
Internationaal
Zuiver. Restaurant Zuiver behoort tot een van de mooiste plekjes van het Utrechtse Leidsche Rijn. Je vindt het restaurant, gevestigd in een gerestaureerde boerderij, aan de Krommewetering, op industrieterrein De Wetering direct aan de A2. Het restaurant staat bekend om haar sfeervolle en gezellige ambiance, de culinaire doch toegankelijke menukaart en het hoge service niveau.
Sfeer & interieur. Restaurant Zuiver bestaat uit een restaurantgedeelte, de Herenkamer en de Zuiverzaal, daarnaast heeft Zuiver twee mooie, grote terrassen. Door deze verschillende ruimtes is Zuiver zeer divers in haar functionaliteit. Naast een gezellig diner bij de open haard is het ook zeer geschikt voor uw –grote of kleine- zakelijke bijeenkomsten, borrels, bruiloften en andere feestelijke aangelegenheden. Uiteraard zijn alle facilitaire benodigdheden, alsmede voldoende gratis parkeergelegenheid, bij Zuiver aanwezig.
Keuken & kaart. De keukenbrigade houdt van klassiek koken en maakt alleen gebruik van pure, zuivere producten.
Telefoon: 030-2383233
Website: http://www.zuiverhoreca.nl

Zuiver, Krommewetering 51, Utrecht
10.00 uur - 01.00 uur