In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Zussen lobby-restaurant -

Korte Jansstraat 23, Utrecht
Italiaans
Zussen lobby-restaurant. Een prachtig lobby-restaurant in het hartje van Utrecht waar gasten kunnen lunchen, koffie drinken, borrelen en dineren. Het interieur straalt de warmte, luxe en kwaliteit uit die Zussen lobby-restaurant qua product en service ook willen geven.
Geschiedenis. In 1992 startte de eigenaar P.Westra zijn eerste horecazaak Broers stadscafe-restaurant aan het Janskerkhof te Utrecht. Een jaar later kwam het naastliggende pand in de verkoop. destijds lukte het niet om het erbij te nemen als startende ondernemer, maar liet P. Westra wel weten dat hij interesse had in het pand. Het pand kreeg geen horecabestemming en kreeg wel een retailbestemming. In de loop van de jaren kwamen er steeds meer horecazaken op naam van P. Westra (Havana Den Haag, Havana Utrecht en Havana Tilburg). Nadat hij besloot om de Havana's te verkopen en het vastgoed in te gaan, werd het pand aan de Korte Jansstraat hem te huur aangeboden. Na 12 jaar procederen had de pandeigenaar een horecavergunning toch rond gekregen en kon P. Westra Zussen lobby-restaurant beginnen!
Sfeer & interieur. De hand van 'glamour designer' Eric Kuster is duidelijk zichtbaar in Zussen lobby-restaurant. Uitdagend, dynamisch en contrastrijk. Met duurzame, natuurlijke materialen, hippe prints, warme kleuren, donkere elementen en oog voor detail!

Wanden van ongelakt steigerhout, naast een strakke, zwarte buffetkast achter de zeven meter lange bar, verderop overlopend in stoffen wandbekleding met designprint. Barokke stoelen aan de eettafels tegenover met cyclaam-roze stof beklede moderne aluminium barkrukken. Twee niet te missen mega-lampekappen contra een batterij schemerlampjes met Japanse boomtakken als armaturen. Boven een lange zwartlederen 21e eeuwse loungebank hangt een klassieke Rubensachtige afbeelding, als knipoog naar de erotische lading van het inetrieur. door gebruik te maken van LED verlichting verandert de kleurambiance voortdurend, terwijl het bedrijf overdag toch baadt in het daglicht!
Keuken & kaart. De keuken van Zussen lobby-restaurant werkt alleen met dagverse producten. In Zussen lobby-restaurant serveren we kleinere gerechten over meerdere gangen, zodat de gasten meerdere smaken kunnen beleven! Shared Dining = samen genieten!

Wat bijzonder is voor Utrechtse begrippen is de cocktailkaart met ruim 60 verschillende cocktails! Iedere cocktail wordt a la minute gemaakt met verse ingrediënten.

De koffie wordt door een barista gemaakt; vol enthousiasme maakt de barista lekkere koffie met de Mirage en meestal ook nog een figuurtje in uw cappuchino-schuim!

Tijdens de lunch serveren we diverse warme en koude broodjes, Club Sandwiches en uiteraard salades en soep. Ook kunt u terecht voor een Prosecco lunch, Afternoon Tea en Afternoon Wine!
Recensies. Theme:nl (editie 14, 2006) Barlife (2006) Misset Horeca (2006) NL30, eten (2006) AD (2007) Special Bite (2007) NL30, drinken (2007) B.A.R.(2008)
Telefoon: 030-2333633
Website: http://www.zussen.com/

Zussen lobby-restaurant, Korte Jansstraat 23, Utrecht
iedere dag vanaf 12.00 uur geopend tot laat! Keuken tot 23.00 uur geopend.