.

1   2   3   4   5   6   >>VANDAAG
De gollem en de huzaar: Een muzikale verhalenreis [do 23 mrt]
De charismatische verhalenverteller Sahand Sahebdivani neemt u mee op een zinderende reis oostwaarts onder de bezielende begeleiding van Trio C tot de Derde op viool, klarinet en accordeon.
Meer info | Zie video
Utrecht, MerkAz
Aanvang: 20:00   Entree: €17,-   Voorverkoop: € 17


Hitzoneparty! [do 23 mrt]
Toen Beyonce alleen nog maar kon dromen van een tweeling, The Sugababes uit je mp3-speler knalde en Ali B twee vingers in de lucht stak.
Meer info
Club Poema
Aanvang: 23:00   Entree: €5,-

BINNENKORT
Spring Fever [za 25 mrt]
Een nieuw jaar, een nieuw voorjaar, een nieuwe editie van de nu al fameuze Fever-reeks: Spring Fever 2017! Lente, het jaargetijde van bestuiving en nieuwe groei. We gaan het vieren, zaterdag 25 maart, met veel vrienden en nog meer beweging. Koop je kaart online of via je ambassadeur. Show your swagger, Feveristas. Bloei op!
Meer info
De Meern  Tel: 030-6663403
Aanvang: 21:30   Entree: €8,-   Voorverkoop: €5,00


Improvisatietheater Gemixt [za 25 mrt]
Joepie! en Kabam! spelen samen een improvisatievoorstelling, bestaande uit twee 'long-impro' vormen. Toevallige ontmoetingen en verrassende verhalen worden in een gemixte samenstelling op de planken gebracht. Met het publiek worden scènes aan elkaar geschakeld en wordt er steeds meer kleur gegeven aan de personages op het podium.
Meer info
Utrecht, Stadskasteel Oudaen
Aanvang: 20:30   Entree: €7,50


12,5 years of Poema [za 25 mrt]
Poema is jarig en dat gaat groots gevierd worden. Bereid je voor op een avond vol champagne, taart en confetti. Om de avond helemaal compleet te maken nodigen wij de DJ's uit die het meest in de Poema hebben gedraaid. In de aanloop naar het evenement blikken wij terug op alle memorabele momenten van 12,5 jaar Poema RAW!
Meer info
Poema RAW
Aanvang: 23:00   Entree: Gratis


Marc de Hond - Scherven brengen geluk! [zo 26 mrt]
Hoe hard mag je lachen om iemand in een rolstoel? Heel hard, zo vindt Marc de Hond. Dat doet hij zelf namelijk ook. Bovendien heeft je rollend voortbewegen ook zo zijn voordelen. Je hebt namelijk het perfecte excuus om niet mee te hoeven doen in gênante polonaises, je parkeert je auto gratis en hebt altijd de beste plek bij een concert.
Meer info
Driebergen, Landgoed de Horst  Tel: 0343 - 55 61 00
Aanvang: 16:00   Entree: €20,-


'Brouw van jou' bierroute voor singles [zo 26 mrt]
Toe aan wat meer leven in de brouwerij? Voor singles van 25 tot en met 37 jaar organiseert Blik & Blooz op zondagmiddag 26 maart de “Brouw van jou” bierroute. Bij ieder café ontmoet je een nieuw groepje van het andere geslacht en drink je een heerlijk streekbiertje waar de bierbrouwer zelf over vertelt.
Meer info
Utrecht centrum
Aanvang: 15:00   Entree: €32,50


Lezing Groen=Gezond - Mark Mieras [zo 26 mrt]
Als afsluiter van de Groen=Gezond week geeft wetenschapsjournalist Mark Mieras een gratis lezing over de relatie tussen een groene omgeving en gezondheid. Doe na de lezing mee met de workshop ‘Bloeiende schutting’. Doe tijdens deze workshop inspiratie op. We gaan aan de slag en bouwen een bloeiende schutting.
Meer info
Castellum Hoge Woerd
Aanvang: 14:00   Entree: Gratis

1   2   3   4   5   6   >>